torstai 20. toukokuuta 2010

Piiri pieni pyörii, lapset siinä hyörii

1. Länsimaalainen pilkkaa muslimien pyhänä pitämää asiaa (esim. profeetta Muhammed).

2. Muslimit vetävät herneen nenäänsä.

3. Radikaalimuslimit päättävät että nyt on hyvä aika saada uusia käännynnäisiä aatteelle. Koska näiden mielestä on olemassa peruuttamaton konflikti muslimien ja Lännen välillä ja vika on siinä että suurin osa muslimeista ei tajua konfliktin olevan käynnissä, he haluavat radikalisoida muslimeja ja tietävät että parhaiten tämä onnistuu kun käytössä on konkreettisia todisteita siitä, että Länsi vihaa ja halveksuu muslimeja.

4. Radikaalimuslimit uhkaavat jotain länsimaissa pyhänä pidettyä asiaa (esim. sananvapaus.)

5. Länsimaalaiset ihmiset pelästyvät.

6. Islamofobit päättävät että nyt on hyvä aika saada uusia käännynnäisiä aatteelle. Koska heidän mielestään on olemassa peruuttamaton konflikti muslimien ja Lännen välillä ja vika on siinä että suurin osa länsimaalaisista ei tajua konfliktin olevan käynnissä, he haluavat radikalisoida länsimaalaisia ja tietävät että parhaiten tämä onnistuu kun käytännössä on konkreettisia todisteita islamin uhkasta.

7. Mene kohtaan yksi.

Onko tässä kumpikaan osapuoli halukas ratkaisemaan konfliktia millään tavalla joka ei pääty siihen että toinen osapuoli pääsee pysyvästi toisen osapuolen niskan päälle - tai hävittää tämän kokonaan?

5 kommenttia:

  1. Islamofobia on älyllisesti täysin epärehellinen ja orwellilainen termi. Toisaalta se osoittaa, että islam ei todellakaan ole uskonto muiden joukossa vaan poliittinen ideologia. Onko muista uskonnoista muodostettu vastaavaa uudissanaa?

    VastaaPoista
  2. Petri unohtaa kokonaan antisemitismin. Parempi kuule vaan että pysyt siinä huonon iskelmän suoltamisessa etkä ryhdy isojen tyttöjen ja poikien kanssa politikoimaan.

    VastaaPoista
  3. Petri Kaivanto kirjoittaa:

    Islamofobia on älyllisesti täysin epärehellinen ja orwellilainen termi. Toisaalta se osoittaa, että islam ei todellakaan ole uskonto muiden joukossa vaan poliittinen ideologia.

    Tämä ei varsinaisesti liity aiheeseen, mutta onko tämä Kaivanto se sama outo lintu, jolla oli tapana takavuosien Levyraadissa ollessaan iskeä kymppi ja ykkönen yhtä aikaa pohjaan ja antaa siten 11 pistettä aina, kun Virtasen Jukka oli valinnut jonkun Lisa Stansfieldin raidan soittolistalle?

    Arvostettava intellektuelli, epäilemättä.


    Best,

    J. J.

    VastaaPoista
  4. Tunnustan, ennustan ja pahempaa on luvassa ;)

    VastaaPoista